26 maaliskuuta 2012

Pikku paimen ja tokojumituksia lisäämässä

Fyssari käynnin jälkeen lepäiltiin. Roudallakin oli tyypillisiä toko-koiran jumeja ja saatiin nyt lonkka-asennotki poistettua kertakäsittelyllä. Parina iltana jumpattiin kaukoja ja voi, kun se ryhti on hyvä.  Pari temppua on opetettu tokomaisen pääkenotuksen purkamiseksi.

Sunnuntaina käytiin paimenessa. Itse olin taas välillä pihalla kuin linnunpönttö ja auttomattomasti liian hidas, kun olisi pitänyt blokata koiralta reitti. Yhtä seesteisesti ei mennyt kuin viimeksi, mutta ihan kivasti kuitenkin. Nyt oli taas vähän kuriton, ja näyttävästi ilmenee, jos en ole ihan kartalla. Tekee siis mielestään itse paremmat ratkaisut. Poispäin ajamisessa oli vähän enemmän hankaluuksia, mutta hyviä pätkiä tuli kuitekin. On tää vaan koukuttava laji. Kesää odotellessa.

Maanantaina treenattiin Hittiksella ja virtaa oli enemmän kuin tarpeeksi. Ei myöskään varonut liikkeitään yhtään,joten eipä ihme, jos kireyksiä tulee..
-Seuruu. Ideanan tehdä lyhyitä pätkiä ja palkata namilla perusasentoja. Roun mielestä tämmöinen palkan vaihto on ihan tyhmää ja koko ajan odotti, koska leikki alkaa.Muut perusasennot olivat ok, mutta täyskäännöksessä kietoitui jalan ympäri. Ja tiivishän se oli, mutta se pää pysyi ylhäällä.
-Hyppy. Ei meinannut malttaa ja ekalla meni istu käskystä maahan. Palkkailin siis istumisesta ja odottamista. Kerran tehtiin kokonaisena ja se menikin sitten hyvin.
-Kaukot. Ei mennyt kaikki puhtaasti. Mielentila oli hyvä ja eikä ottanut häiriötä liikkurista
-Liikkeiden aloituksissa kontaktin pitoa. Kerran herpaantui, josta sanomista. Hyvä asenne kuitenkin.'

-Ruutu. Ekalla ei mitään hajua lapusta, mutta ruutuun kuitenkin.K aksi muuta toistoa hyvin. Loppuosa meni kivasti. Skarppina, mutta ei kiinnitä huomiota liikkuriin. Kaksi toistoa pysymisellä ja kerran sivulle, josta kainalopalkka. Sivulle tulee nätisti, ei joudu seilamaan yhtään vaan tulee suoraan oikeaan kohtaan.
-Jäävät heti palkaten ennen kääntymistä, ei ihan suorapalkalla kuitenkaan. Kaikki hyvin. Suorassa ja nopeasti. Nyt meni maahankin nopeasti, kuulin tassujen lakoamisen matolla.
-Luoksetulo stopit lyhyeltä matkalta. Aika jees. Itseasiassa jäätävän hieno!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti