08 huhtikuuta 2012

Banaania ja jälkeä

Meillä oli lauantaina treenitreffit Myllyn takana isolla kentällä, jota koosta huolimatta en meinannut löytää. Löytyihän se, kun olin kolmannen kerran ajanut hidastetöyssyjen luvatussa maassa ts. tässä tapauksessa tietä.
Treenit kuitenkin sujui ihan kivasti. On se Rou aika ihana, kun se on niin iloinen ihan vaan tokosta.
-Seuruu kuplii, mutta ei ottanut liikkurista nyt samalla tavalla häiriötä kuin viimeksi. Yksi ilopomppu ja ainakin yksi epäkorrekti perusasento. Tokalla pari pysähdystä ja jälkimmäisestä palkka.
-Ruutu. Banaani tulee ja tulee. 4/6 onnistui, jos oikein muistan.  Lisäksi tehtiin voi-tyylisesti ja siinä menee suoraan.
-Luoksetulo. Tässä alan siirtää kättä ennen jessiä, johon vastaa banaanilla. Hyvin eteen kuitenkin kokeilulla.
Tauko ja paikalla makuut välissä. Oli kivan skarppi. Hyvin alas ja palkkauksen jälkeen erikseen ylösnousu, joka sekin nopsa.
-Kapula vietynä. Ihan jees. Saisi ehkä olla vielä enemmän "hullu". Apua, mitä sitä menee toivomaan.
-Kaukoja liikkurin vieressä. Vähän ahistavaa ja meinasi jätössä hiukan haistella. Ekasta noususta palkka, sen jälkeen palkka parin vaihdon jälkeen. Teknisesti hyvä ja nopea.

Pääsiäisenä korkattiin myös jälkikausi. Matkaa karvan alle 200m ja kaksi välipalkkaa ja lopussa keppi. Lenkin ajan "kypsytetty". Endomondon mukaan lenkillä viihdyttiin 1h ja 42 minuuttia. Tosi tarkkaa työtä teki. Kepin kohdalla meni puolisen metriä ohi, mutta kääntyi koiran mitan ohittamisen jälkeen takaisin nostamaan. Leikittiin sitten kepillä huolella koko matka autolle asti. Rou oli tosi iloinen  tästä palkasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti