06 huhtikuuta 2012

Pitkää perjantaita ja skeittiramppi-treenit

Keskiviikkona treenaten tokoa skeittirampin vieressä:
Eipä häiriinny pikku neiti tuommoisesta pienestä kolistelusta. Hyvä ja nopea setti aikaiseksi.
-Ruutu: normia pienempi ruutu ja selkeesti hankaluuksia mennä sisään keskeltä. Menin auttamaan läheltä ja sen jälkeen onnistuneita toistoja useita. Ja yksi sikamakee merkki!
-Seuruuta: Hiukan heittää pepa yli tai siis mun taakse. Korjauksen jälkeen alkoi selvästi miettiä, mihin pitää istua.
-Jäävät. Random järkässä ja asennot nopeita. Seisomisessa otti ehkä ekalla yhden korjaavan askeleen, toistolla napakka.
-Luoksetuloja kiertojen kautta. Kovaa tulee ja kovaa pysähtyy. Jätti hienot jarrutusjäljet hiekkakenttään..

Pitkäperjantaina sama paikka ja sitten häiritsikin ihmiset. Yksi kelloa kilkuttava pikkupoika ja huppupäinen nainen pajuvitsoineen. Treenisuunnitelma oli palkata pääasiassa liikkeiden välien jälkeen perusasennosta.
-Seuruu. Lopun täyskäännös oli vähän liian jähmee, muuten kai ihan ok.
-Liikkeestä maahan. Katseli hieman perään ja painopiste muuttui, mutta ei mennyt lonkalle.
-Luoksetulo. Tässä tuli se "kammottava" nainen kulman takaa. Hyvin kuitenkin seisomiseen ja siitä palkka. Sen jälkeen ei meinannut tulla sivulle vaan jäi tuijottamaan pelon kohdetta.
-Liikkeestä seisominen, kun sitten selvittiin tästä välikohtauksesta. Yritin siis jatkaa tekemistä niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Meni stån ekasta suhahduksesta maahan. Toistolla hyvin, mutta ei ollut sivulle istahtaessaan ihan rento vaan meni siihen pidän hulluna kontaktia niin mitään pahaa ei tapahdu-tilaan.
-Nouto. Ihan hyvin. Tykkäisin,että luovuttaisi likemmältä, mutta sääntökirjan mukainen suoritus tämäkin.Tässä oli muuten sivulle tullessaan jo ihan rento ja oma itsensä.
-Kaukot olikin sitten alusta loppuun täydelliset. Olisi siis pitänyt lopettaa siihen. Olen aika hyvin oppinut pitäytymään suunnitelmassa, miten sitä täytyykin väärällä hetkellä olla ahne? Tuli  vielä sama  nainen paikalle ja otin vielä luoksetuloa  ja piti mennä läpijuoksuna, mutta Roun mielestä ei enää juostakaan läpi vaan stoppaili itsekseen. Joo aukeshan tämäkin, ei siis edelleenkään oteta hirveesti stoppeja luoksetulon yhteydessä..
Sitten tein lisäksi maassa pysymisen ja hyvään seuraamiseen oli tarkoitus lopettaa, mutta pyöränkelloa kilkattava pikku poika tuhosi ajatuksen ja seuruu meni hipsiäismäiseksi. Otin sen sitten vielä lennosta mukaan ja siinä oli taas oma itsensä. Ota nyt tuosta rekusta selvää. Treeninteema kuitenkin meni hyvin, tuli ihan innoissaan sivulle jokaisen liikkeen välin jälkeen, joten eipä kai tämäkään treeni hukkaan mennyt.
Pitkä oli perjantai, joten treenailin useaan otteseen koiria sisällä ja pihalla. Koko iltaruoka sattuikin tulemaan koirille näin. Kosketuskeppiä, pyörimistä, kellahtamista. Vielä pitäisi keksiä, miten Routa saadaan pyörimään mun ympäri peruuttaen oikeelta eikä vasemmalta. Tokojutut oli:
-Tunnari. En uskaltanut tehdä toistoja. Keskeytti haistelun mopopoikien meteliin, mutta jatkoi ja toi oman nätisti.
-Seuruun aloituksia ja täyskäännöksiä. Aikaste kiva ja asenne oli ihan super.
-Kaukot. Autoin seiso-istun painon jalan siirrolla kunnolla taakse. Muuten meni aika pätevästi. Hienoa.
-Noutojen luovutuksia ja pitoa. Ei pyöritä, eikä muutakaan, mutta välillä tulee kenoon luovuttamaan, jos oikein vino kulma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti