11 huhtikuuta 2012

Viimeiset hallitreenit & kurssi

Toivottavasti vasta ensi talvena uudestaan hallitreeneihin. Vaikka tänään lenkkeillessä satoi rakeita ja kylmä viima vielä kruunasi "kesäfiiliksen". Otettiin kuitenkin pikku esineitä viimassa ja hienosti tuli kaikki.

Viimeisen hallitreenin kunniaksi meillä oli ns. harkkakoe. Yksilöliikkeet löytyy videolta.

 Meillä oli aika lepsu tuomari, itse en olisi niin montaa kymppiä antanut. :D Treenikavereiden kommentit kursivoituna ja omat fiilikset ensi kirjattuna.

P.makuu:
Olisi pitänyt ottaa aikaisemmin halliin, nyt oli vähän turhan virittynyt. Hyvin alas, joskin kontakti olisi voinut olla parempi. Ylös nopsaan. Ei pidä tästä vapauttaa ennen kehästä poistumista. Istumisessa on ollut palkka mukana piilossa ja se on kyllä muistissa. Tulee ääntä kehumisesta ja on turhan reippaasti lähdössä pois kehästä.
-Vaimeeta piippausta lopussa ja siirsi tassuja.


Seuruu:
Tuntui tiiviltä. Käännöksissä oli kohtuullisen mukana, olisin voinut hidastaa enemmän. Fiilis oli kuitenkin hyvä.
-Hyvin pitää paikkansa, käännöksissä vähän "rimpulointia"


Liikkeestä maahan:
Oli naurussa pidättelemistä. Kuului maahan pamahdus heti käskystä ja takaisin tullessa etutassut harotti kumpikin eri suuntiin. Seuruussa ehkä keuli? Korjasi vinoutensa perusasentoon, vaikkei yhtään annettu helppiä.


Luoksetulo:
Pepa vinossa perusasennossa. Tarkkuutta tähän! Ennakointi pomppu tuli, mutta stoppari ihan kiva. Sivulle olisi voinut tulla siistimmin.
-Hyvä loppu. Ylimääräinen loikka ennen pys.käskyä, pysähtyminen hyvä


Liikkeestä seisominen
Ennakoi perusasentoa, mutta tuomarit ei kuullut. Oisko tässäkin seuruu keulinut?


Nouto:
Ei osaa edelleenkään asetella vauhtia alustalle, jarrutus kapulalla pitkäksi. Ihan nätti tuonti. Siisti luovutus. Perusasentoon tulo olisi voinut olla vielä siistimpi.
-Hyvä, mutta perusasento huono


Kaukot:
Nytkähti ennen tokaa istumiskäskyä ja sivulle ois voinut nousta nopsemmin.Muuten näistä en keksi kauheasti valitettavaa

Hyppy:
Jäi vähän tuumimaan kaukotaulua ja muuta sälää vieressä. Oli vähän muissamaailmoissa perusasentoon tulossa, mutta liike on niin tuttu,että teki välihämminkistä huolimatta hyvin.
-"Oudon" näköinen alussa, mutta teki hyvin.


Tiistaina olikin sitten Kupittaalla Lentsun kurssi. Rou oli odotellessa ärsyttävä, sillä on talven aikana huvennut odottelutaidot mun vieressä, koska yksikseen osaa olla. Eikä oltu kumpikaan jotenkaan parhaassa terässä.
Ekana näytettiin seuruuta, jossa oli ihan kipinöissä. Käännökset ylityöskenteli ja tuntui paljon kammottavammalta kuin kokeenomaisissa.  Tätä nyt koitetaan tylsentää namilla, josko tasottuisi.
Ruudussa teki loikka koikkasen yli alustan,mutta ei nyt mennyt banaanina. Kokeiluun alusta ruudun eteen ja koiralle mielikuva loikasta nauhan yli, jolloin se stoppi kohta olisi keskellä.
Paikalla makuussa ei ollut yhtään moodissa ja oli ollut levoton. Aika vaikeita muuten oli viime kesälläkin Kupittaan paikalla olot.
Muistutuksena itselle,että ei enää viiden tunnin yöunilla tokoilua. En ollut kovin hyvä, en. Ois ollu syytä ottaa suosiolla ne päikkärit eikä sammua väsymyksestä sohvalle istahtaessa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti