02 huhtikuuta 2012

Takatalvi & seuraa mua

Joskus palaset vain loksahtavat paikoilleen. Sunnuntaina treenattiin Kupittaalla ja kotipihalla. Seuruuseen saatiin paljon aikaiseksi pienellä treenillä, joten eiköhän se tästä taas lähde. Hyvin pienillä asioilla sai muutosta parempaan.  Reseptinä on ollut tarjoaminen, käännöksiin rytmin muutokset ja vain lyhyitä pätkiä. Ohjaaja oli muuten yhtä hymyä koko sunnuntai-illan tämän ansiosta. Seuruun lisäksi sain aikaiseksi treenata palkatta. Häiriötä oli jokaisella ilmansuunnalla. Alkuun sivulla hieman kuikuili,kuitenkin palkattomuus-setti meni loistavasti ja kuikuilu loppui. Liikkeinä oli molemmat avoimen jäävät ja luoksetulo seisomisesta eteen. En ainakaan muista mitään, mitä olisi voinut tehdä paremmin. Palkattomuus ei tunnu asennetta muuttavan, ottaa sosiaalisen palkan hyvin vastaan. Sen sijaan namipalkkaus on Roun mielestä välillä puhdasta veetuilua. Niihin liikkeisiin, jossa ei ikinä ole saanut leikkiä palkaksi,sen sijaan syö namitkin ilomielin. Tapojensa orja? Kyllä vain. :D

Stoppareita treenattiin erikseen sekä kotona & Kuppiksella kiertojen kautta. Jos nyt vain pysyisivät tuollaisina.  Kaukoissa sen sijaan ei noussut ekasta käskystä, plääh. Kotipihalla sitten taas nousi ja jopa vähän ennakoi. Onpas nyt hankalaa..
Tunnaria tehtiin muutamaan otteseen. Ekoilla toistoilla oli suu auki kapuloilla, mutta oma tuli. Alkuun on myös epävarman oloinen palautus, mutta kolmannella oikein menneellä toistolla itsevarmuus palasi ja vauhdilla tultiin.  Lisää onnistumisia siis vaan.

Viikko aloitettiin taas Hitti-areenalla. Tokavika kerta sattui sopivasti näin takatalven kunniaksi.
Ruutu oli pienempikin kuin normi ja siitä saatiinkin aikaiseksi ongelma. Ei mene etukautta sisällä. Ongelma on lähtökaarre, jossa linja muuttuu juuri sen verran, että kaartaa toisen merkin ohi. Treenattiin sitten suoria, vaikka piti alunperin treenata välissä tyhjiä ruutuja.
Seuruussa oli iloinen ja yritteliäs. Pepa liikkui hyvin, mutta nyt ei mennyt siihen jähmeseen kontaktiin. Liikkurin käskyihin reagoi ennakoimalla mahdollista tulossa olevaa käännöstä/pysähdystä, joten sitä pitää treenata!
Näiden lisäksi otettiin aa:ta ja hyppyä, jossa jälkimmäisessä oli toistolla huolimaton hypyssä. Ei siis katsonut ollenkaan, mihin hyppäsi. Pöljä, mikä pöljä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti