04 toukokuuta 2012

tokoo ja hieman lisää tokoa

Tiistaina Peltolan koululla treenattiin, koska osa porukasta oli menossa sinne kokeisiin. Kenttä on kyllä ärsyttävän epätasainen ja hiekkakin terävää.
Rou treenasi kahdessa setissä ja ekassa setissä oli vähän vaisun oloinen. Se paras särmä puuttui.
-Luoksetulo. Namileikkiä. Ei tule pomppuja, mutta ei ole vauhtikaan kova. Voi tosin olla,että olen liikaa jumittunut itse siihen,että Roun vauhti ns. miljoonaa. Kierrättelin lopuksi vielä tolppaa ja siinä tuli tosi makeita stoppareita sekä vauhtia oli se miljoona.
-Seuruu, ihan kivasti. Jossain toistolla loittoni, mutta se jäi yksittäiseksi hutiksi. Tein tähän myös lopuksi niitä täsmä iskuja eli sivulle ja muutamasta askeleesta palkka. Ohottelin, jos jäi katselemaan muuta. Mitä ei tainnut sille tulla kuin kerran sen yhden loittonemisen lisäksi.
-Liikkeestä seiso kokonaisena. Oli kuulemma steputellut pari askelta. :o Sellaista ei ole varmaan tehnyt ikinä. Varmuudeksi otin vielä illalla kotona stoppareita suorapalkalla,ettei vain tule tavaksi steputtelu.
Tauko
-Nouto. Ei millään meinannut lentää mihinkään ja Rou sitten meinasi vielä oma-aloitteisesti hakea. Treenattiin sitten vähän sitäkin. Muuten ihan jees.  Ei kyllä edellenkään osaa mitoittaa vauhtia kapulalle.
-Kaksut. Ekana tehtiin avoimen setti. Toka istuminen oli vähän turhan hidas, mutta muuten teki kivasti. Tein vielä parin metrin etäisyydestä kuuden sarjan kaikkia vaihtoja ja ne meni ihan hyvin. Joku pieni takajalan korjaus oli ollut, mutta pääasiassa paikallaan.
-Merkkitreeniä. Aluksi ihan läheltä ja sitten normi etäisyydeltä. Ei itseasissa pomppinut, mutta pari kertaa oli vähän liian kaukana.

Keskiviikkona on puuhasteltu pihatreenein. Tunnaria tein pari kertaa ja vähän vaisu on edelleen paluumatka, mutta nyt on sitä kaivattua varmuutta kapulalla. Ekalla toistolla varasti sivulta ja annoin mennä. Toistolla namitin pysymisen ja hyvä haistelu siinäkin. Oli itseasiassa haastavampi tunnari kuin ajattelin. Sami oli epähuomiossa heittänyt takapihan puhtaiden tunnarien rasiaan pari käytettyä omaa. Ihan oma moka, mitäs en itse ollut kerännyt heti treenin jälkeen pois. Huomasin tämän vasta tunnareita kerätessä. Näköjään Roulle on päivänselvää,että se on se tuorein haju, jota etsitään.
Lisäksi ollaan hinkutettu seuraamista peilin edessä, Sivuaskelia ja peruutusta, käännöksiä ja muita joita ollaan viimeaikoina jätetty vähemmälle, kun ollaan keskitytty vain siihen keskittymiseen. Lisäksi olen temputtanut muutamia temppuja ja siinä lomassa tehty yhdeksänkymmenen asteen kulmasta eteen istumisia. Viimeisessä on tärkeä muistaa vaihtaa palkkauskättä,koska hivenen rupeaa ennakoimaan suuntaa, vaikka jalkojen välistä saakin palkan hakea.

Torstaina tokoiltiin Aurassa. Varmistin vielä järjestäjältä,että kenttä on oikea ja olihan se. Seurana meillä oli Heikki ja Eva.
Tehtiin liikkuroituna seuraamista ja luoksetulo-läpi. Viimeisen mokasin, kun lelu jäi jumiin taskuun ja tuli pomppuja joita en edes huomannut, ärgh. Toka oli sitten suht kiva, vaikka laukka muuttuikin loppua kohden.
 Seuraamisessa tuli pomppuja ja enpä taas ajatellut nenääni pidemmälle. Mietittiin,että palkkaus vahvistaa pomppuja, mutta en sitten tajunnut,että mullahan on arsenaalissa sellainen kehu-lelu-palkka, josta ei tule hyppimistä. Tästä voi jo ehkä päätellä,että en ollut todellakaan terävimmilläni.
Välissä tehtiin paikalla olot. Pitkästä aikaa molemmat. Istui kuin tatti, mutta makuussa sitten vähän nuuhki taas ilmaa. Aika oli neljä minuuttia ja risat.
Loppuun kaikki treenasi samaan aikaan ja Rou oli tosi pätevä. Treenasin seuraamista ja se meni paremmin kuin ekassa setissä. Tehtiin vähän kaukovaihtoja. Tiistain jälkeen jätettiin muut vaihdot hetkeksi tauolle, joten avoimen sarja on nyt viikkoa ennen koetta ohjelmassa vain. Vahvistin jäävien asentoja taas sekä stoppeja kiertojen kautta. Kierroilla pääsin hyvin puuttumaan pomppuihin.


Tricolour?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti