12 huhtikuuta 2012

Voihan seuruuVoihan seuraaminen. Ohessa Sirpan ottamia kuvia tiistain seuraamisesta. Kolmeen eri otteseen sitä on keskiviikon aikana treenattu. Suorat näyttää namipalkkauksen kanssa hyvältä, mutta käännöksissä näkyy vireenlasku neg. tavalla, sillä Rousta tulee jähmeempi ja sitten niissä tipauttaa kontaktin, mikä saatiin jo aiemmin paremmalle tolalle. Täyskäännökset ajattelin opettaa nyt uutena ns. saksalaisena. Turha niistä enää hakata päätä seinää, kun ei ole sulavaa niin ei ole. Isoin ongelma on mun pään sisällä. Sitten, kun se seuraa siististi niin se ei tunnukaan enää mun mielestä kivalta...

Ruutu sen sijaan oli ihan kiva. Kokeiluna lähetin pitkästä aikaa suoraan merkin kautta ja ruutuunhan se oli kaartamassa, kun edeltävällä kerrallakin mentiin suoraan sivulta.
Toisella kiepillä:
-Luoksetulo takapalkka kokeiluna. Ja tällä jatketaan, kun ei tullut pomppuja.
-Kaukot. Voi ahistus, kun oli ihmiset ympärillä. Se ei tee niin reippaasti kuin muuten. ekalla ei itseasiassa noussut ollenkaan. Lisää treeniä niin eiköhän tämä ole ihan treenattavissa.
-Jäävistä maahan, koska siinä oli ihme säätöä maanantaina niiden jalkojen kanssa. Nyt meni tosi kivasti.Lisäksi ollaan tehty esineitä niin,että on nähnyt viennit. Asenne on kohdillaan. Hyvin vois ruveta jo tekemään lisää haastetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti