16 toukokuuta 2012

Tokoilua jälleen kerran

Lähikentällä Sunnuntaina:
-Merkkiä. Ajatusta pois pompusta. Sain palkkauksen ajoituksella ehkäistyä pompaisua. Läheltä tein namilla merkin taakse hakeutumista. Jospa se tästä. Ainakaan en vähän aikaan heittele sille palloa tästä liikkeestä. Se ainakin lisää pompputaipumuksia.
-Jäävistä kaikki. Istuminen kai voisi olla vieläkin nopeampi, mutta ihan kivasti kaikki suorapalkalla.
-Kiertojen kautta kaksi stoppausta, seiso ja maahan. Juoksi oikein kovaa. Läpijuoksutukset otin ihan luoksetulokäskyllä jalkojen välistä palkalle.
-Kaukot. Kaikkia vaihtoja. Nyt oli mielentila oikea, eikä tullut tekniikkavirheitä. Etäisyyttä 3-4 metriä.
-Noutoja. Palkat nopeista nostoista. Ei se jarrutus vieläkään tyylikäs ole, mutta jospa sekin joskus...

Maanantaina pikaiset tokot kotipihalla:
-Seuruuta ja sivulla oloa. Häiriköin lelulla kontaktia, ei tippunut. Muutama hyvä pätkä. Lievästi sanottuna ylityöskentelee käännöksiä. Kontakti pysyi hyvin eikä tipahdellut. No ei ollut häiriö-tv:täkään mihin tipahtaa.
-Kapulan pitoa edessä. Hämy-käskyttelin ja ei mennyt halpaan kertakaan. Sain kiskoa kapulaa eikä liikkunut suusta mihinkään.

Tiistain kurssittelut:
-Ruutua. Paikka oli vähän hakusessa, mutta löytyhän se ajatus. Ruudun treenaus on ollut vähän tauolla, joten ei se mikään ihme ole. Kokonaisena suht ok, kunhan en ainakaan tässä vaiheessa vielä heiluttele sitä lelua oikealta puolelta.
-hyppynouto. Rehellisesti, ei olla tehty kokonaisena moniakaan kertoja. Viime kesänä ehkä? En muista. Eikä nyt sitten meinannut ensin hiffata,että voi sekä noutaa että hypätä. Avoimen hyppy toisella kiekalla olikin sitten tästä hyppy-raksutuksesta johtuen väsyneen keskittymätöntä sähläystä. Onnistumiseen lopetettiin, mutta olisi ehkä vikan kiekan voinut jättää välistä.
Otin välissä muutaman kontakti-treenin, kun sattui sopivasti revittelevä kaveri olemaan treenivuorossa. Tosi hyvin ja selkeesti teki mieli välillä tipahtaa pois kontaktista, mutta tsemppasi hurjasti.
-2 x p.makuu. Oli hyvin.Toisessa paluussa nuuhki maata, josta huomautin.

Saaren Sirpan ottamia kuvia alla:


Joko saa mennä?

Joo, on se hieman hullu..

Maalissa ts.  ruudussa

Hop!


Hyppää ja noutaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti