22 toukokuuta 2012

tokoo ja pieni myöhäisillan jälki

Sunnuntaina Haunisissa tokoa jäljen vanhenemista odotellessa. Yllättäen saatiin seuraa, kiva!
-Seuraamista ja kontaktia. Cindi teki samalla. Aika hyvin.
-Jäävissä pysymiset. Ei siis mitään elettäkään,että olisi ennakoinut.
Tähän väliin tauko.
-Ruutua. Meni hienosti yli. Epäilyttää,että osaa laskea matkan, kun menee aina lyhyemmällä matkalla yli. Sellaista kunnon drivea ei ollut. Mutta paikka löytyi toistoilla kivasti.
-Luoksetuloa. Tein suunnitelman muutokset ja otin tähän välinn pomppimattomuutta. Tokalla toistolla parempi ja tuli ihan korvat liimana.
-Hyppy. Ihme säätöä. Meni istu käskyllä maahan ensin. Toistolla ok, ehkä vähän ennakoidenkin.

Jälki oli ok. Lähti hvyin ja vauhdilla, mutta eka keppi jäi jo toisen kerran metsään. Plääh. Keskittyminen parantui loppua kohden ja ne loput kaksi keppiäkin nousi.

Tiistaina taas kurssiteltiin ja tällä kertaa treenattiin palkattomuutta.  Sehän ei ole Roulle ongelma. Se on pennusta asti ollut helppo tämän asian suhteen.
-Seuruu lähti hypähtäen, mutta tasaantui. Vasemmalle käännökset on jotenkin kauheita. Tuntuu,että koira luistelee alta pois ja steputtaa miljoona ylimääräistä askelta.
-Liikkeestä maahan. Maahanmeno ja ylösnousu ok, mutta seuruussa keuli.
-Luoksetulo. Ajatteli ruudussa olevaa lelua ja takapalkkaa. Lähti pienellä viiveellä käskyyn. Stoppi oli ok ja sitten ei tullut eteen  vaan suoraan sivulle, kun lelua ei voinut jättää selän taakse. Aikamoista. Tuli kyllä hyvään perusasentoon. Tää oli pakko uusia oman suorituksen jälkeen kentän laidassa. Siellä tuli ihan hyvin eteen, josta toki palkkasinkin.
-Ruutuun sai sitten juosta suoraan lelulle, joten mitään virheitä päässyt syntymään. :D
-Paikka makuussa oli ollut varsinkin lopussa hyvin rauhallisessa mielentilassa. Sivulle tulon ehkä ennakoi. En ole varma.

Lopussa tehtiin vielä kujaluoksetuloa. Ja Rou oli kontaktin pidossa hyvä, mutta kesken luoksetulon häiriköinti meinasi aiheuttaa mokan. Mutta onneksi vain meinasi. Saatiin jatkoon vielä Lentsulta ohjeeksi treenata sitä pomppimattomuutta. Sitä saadaankin sitten treenata varmaan koko loppuelämä, sen verran herkässä on koirassa pomppunappula...

Sirpan ottamia kuvia illan treeneistä:
Suht siististi mennään


mutta mitä tässä oikein tapahtuu?

Palkkaantuuhan se

Tiivis, juu..

Lelun riepotusta..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti