19 toukokuuta 2012

Mitäs muutakaan, toko-treenejä

Sateinen Hauninen on jo niin tuttu. Sellainen se oli siis myös torstaina. Kivat treenit pienestä kosteasta ilmasta huolimatta. Seurana vieraat Espoosta. :) Treenattiin kolmessa setissä.
-P. olo, olin osittain näkyvissä. Pääsin puuttumaan pään kääntämiseen ja sen jälkeen olikin tosi nätisti. Hyvä Rou!
-Seuruu. Aika kivan oloinen.  Kontakti tuntui olevan ok. 
-Ruudun paikkaa. Oli taas liian laidalla. Löytyi se oikea paikka kuitenkin. Tärkeintä, ruutuun löysi hienosti sieltä oikean matkan päästä.

-Luoksetulo, eka stopparilla. Vino keno pysähdys, mutta nopee oli stoppi. Pidin paikallaan ihan kunnon tovin ennen kuin päästin palkalle. Läpijuoksun ekana jouduin keskeyttämään. Toisella keinuheppaili, muttei pomppinut.
-Kaukot. Tiinan jaloissa epämuodollisesti vaihtoja. Ei häiriintynyt. Sitten liikkeenä, joissa maahanmenot vähän nytkähteleviä eikä sellaisia normaaleja nopeita lakoamisia. 

-Häiriö kontaktia. Liike vaikeeta, käskyt ei. Hyvin teki töitä jokatapauksessa.
-Noutoa vauhdilla ja nostosta palkaten. Jospa se jarru kapulalle löytyisi.

Perjantaina treenattiin vain pikaiset kotitokot.Tunnaria pihalla, seuraamisen käännöksiä ja kakeja.  Lauantaina käytiin vähän ihmettelemässä ihmisiä päivällä ja illalla treenattiin lähikentällä.
-Noutoja. Aloitin parilla toistolla pitoja. Olikin tosi pätevä ja piti tiukasti. Välissä liikkeenä ja palkka siitäkin pidosta. Tosi nätisti tuli suoraan eteen. Himmasikin sopivasti lopussa. Näiden jälkeen kaksi palkkausta nopeista nostoista. Mielestäni ainakin hiekkakentällä osaa jarruttaa vähän paremmin.
-Molemmat avoimen jäävät suorapalkalla. Seisominen oli ainakin tosi terävä. Maahanmenokin tuntui nopsalta.
-Seuruuta. Ei ne täyskäännökset vieläkään ole hyviä, mutta kontakti tuntuu pysyvän. Lisäksi fiilis seuraamisessa on parempi ja koira on nyt hyvin keskittynyt.
-Merkkiä. Palkkasin kaikki heittämällä lelun edessäni maahan. Ei tullut yhden yhtäkään pomppua, vaikka kokeilin kerran onneani stopata käskyllä. Hyvä Rou!

Muut kattoo jotain lätkää, me vaan treenataan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti