25 heinäkuuta 2012

Aika vierii, eikä koneella ehdi kuleksimaan. Elävien kirjoissa ollaan ja siitä syystä on myös tullut treenattu. Yllättäen tokoilut on ollut pääroolissa, jäljestelemään ollaan ehditty tässä välissä kerran.

Palkatton pidempi setti on tehty kerran ja siihen lisättiin vielä Samin epämääräinen häiriökäskytys. Oli kyllä epämääräiset ohjeet hyvät, kun oikeesti sitten huuteli mitä sattuu. Jätöissä Rou katseli vähän hämmästyneenä "käskytyksen" suuntaan, mutta muuten toimi häiriöstä tai palkattomuudesta välittämättä. Tekninen virhe setissä oli vinous hyppynoudon luovutuksessa. Luulen,että ainakin osittain johtuu siitä,että ei rytmitä askeleitaan ja sitten törmäämisen sijasta jääkin vähän vinoon.

Seuruussa on ollut asenne-treenausta pään treenauksen lisäksi. Näillä kahdella treenitavalla saa hienosti aikaan painamista. Jos positiivisuutta kaivaa niin peruutukset, sivuaskeleet jne. on hyvällä mallilla.
Kaukot ja tunnari on ollut tehotreenauksen alla. Niissä onkin tapahtunut askeleita eteenpäin, vaikka tunnari tuntuukin olevan häilyvämpi.  Nimittäin ei ole enää epävarma vaan turhankin kiireinen palauttaja. Kuten tokosssa aina,  toinen liike on sitten repsahtanut. Ruutu ilman nauhoja tuntuu olevan vaikea. Merkin kautta ei ongelmaa, mutta voi-tyylin lähetyksessä sen sijaan enemmän. Ollaan nyt sitten treenattu ruutua pääasiassa ilman nauhoja, mutta alustaa käytetty apparina tyhjien treenauksen lomassa. Vielä pitäisi olla reippaampi saman treenin aikana vaihtamaan ruudun paikkaa eikä vain lähettää eri suunnasta.

Blogi varmasti hiljenee taas hetkeksi. Viikonloppuna suunnataan leireilemään ja siitä sitten loman viettoon, jolloin koneelle pysähtyminen tulee vielä vähemmän kysymykseen. ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti