27 marraskuuta 2012

Kaikki onnistuu treeni, eiku päivä

Ehtiväiset & reippaat tänään. Kaikesta väsymyksestä huolimatta päätin vielä suunnata nenämme metsään. Huomiseksi on luvattu lumipyryä. Kyllä kannatti. Ensin esineet, jotka nousikin haipakkaa. Kaksi esinettä, toinen etualalla ja toinen ihan takarajalla. Todistetusti juoksee nenä auki, sen verran hienosti stoppasi etuesineelle. Se oli kyllä helppo. Lumen tuloa ajatellen esineenä pipo ja toisena vauvan tossu.

Edellisestä jkeppien nostamattomuudesta päätin nyt naksuttaa kaikki kepit nostot. Routallahan on silloin tällöin tapana jatkaa matkaa, jos sen kepin merkkauksia ei ehdi kehua. Joskus tekee sen keppi suussa, joskus on myös jättänyt kokonaan nostamatta. Tänään nousi kaikki kepit ja oikeasti tuntui ilahtuvan palkastakin. Kulmat selvitti hyvin ja leveän metsätien ylitys oli ihan pala kakkua.

Tästä vielä tokoilemaan. Nyt osasi istua, vaikka se oli zedarin asennoista viimeisenä. Kaukot teki niin upeasti, että melkein itketti. Luoksetulon stopit tehtiin paloina ja nekin teki loistavasti ilman apuja. Loppusilauksena seuruu ja päätin,että onnistutaan vaikeasta häiriöstä huolimatta. Hämärtyvässä illassa juoksi kentän vierestä koira ja teinit oikaisivat kentän poikki. Päätös piti ja Routa oli ihan super. Näköjään joinain päivinä vain kaikki natsaa. Harmi, kun tänään ei arvottu lottoa.

Kuva Sirpa Saari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti