26 marraskuuta 2012

Perjantai huilattiin fyssarin jäljiltä. Nyt Rotale oli paljon vähemmä solmussa, kun kesällä. Tahvolla taas on tyyppivikansa, mutta sekin on taas hetken kunnossa. :)

Sen jälkeen ollaan keretty jo lähikentällä tokoilemaan Paljon onnistumisia, mutta ruutu ohjattu erottelussa ruutuun meno tuotti vaikeuksia. Ollaan joskus ennen ohjatun hajomisia näitä viimeksi tehty ja silloin ne oli Routalle tosi helppoja. Nyt ruutu oli muutenkin vaikeassa paikassa, koska meni pari kertaa sivusuunnasta sisäänkin. Tunnaria tottakai,  hurjilla hurjuutuksilla kierron kautta kapuloille lähetys. Ei säheltänyt ja jarrutti hyvin, koska takana oli seinä. Metskun kanssa treeni meni lähinnä siihen,että harjottelin viskomaan sitä oikeaan suuntaan . Routa sai siinä sivussa treeniä vinoista kulmista luovutusasentoon menoon.  R selvitti oman tontinssa paremmin. Kaukoissa teki hyvä sarjaa. Seuruussakin kesti hyvin yksittäisen kentän poikki kipittävän hölkkääjän. Hyvä treeni, parempi mieli.

Seuraavaksi treenattiin palkatta koko evl läpi, käänteisellä järkällä. Zedarissa ei osannut istua ja ohjatussa vaati kaksi ohjauskäskyä, mutta tulipa treenattua pelasteluakin siinä samalla... Illan treeneissä sitten ei osannut vieläkään istua, mutta ohjatun suoritti hienosti.

Jäljelläkin ehdittiin käymään sunnuntaina, mutta siellä sitten nosti jokatoisen kepin vain. Jälki oli sille jostain syystä tosi helppo. Posotti semmoista vauhtia eteenpäin,ettei siinä kai mitään keppejä kerkee ajattelemaankaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti