22 marraskuuta 2012

Palkatta

Palkatta tänään. Treenattava jatkossa tunnaria myös ekana liikkeenä, vaikka oman poimi, niin oli sillä aivan liian paljon kaasua ja potkaisi mennessään kapulat levälleen. Kapulan luovutuksen jälkeen sivulle tulo helposti vajaa. Treenasin tätä kyllä heti palkattomuus-setin jälkeen. Eikä pidä huitoa käsillä ylimääräisiä, jos hiukset on silmillä, niin ne on sitten.  Sopivimpiakin hetkiä on kuin luoksetulon kutsumiskohta. :D Zedarin seuruun lähtöjä pitää myös hioda. Saisi lähteä terävämmin mukaan. Kaukoissa oli hyvä. Kokeilin nyt vähemmillä käsimerkeillä ja se näyttää toimivan.

Mutta ihan kivasti selvittiin setistä kuitenkin. En kehunut ylenpalttisesti, mutta toisaalta en vaatinut kulkemaan nipussa seuraavalle aloituspaikalle. Toisia liikkeitä ennen voisi ottaa ihan seuraamaan, toisissa tuollainen vapaammin pyörähtely voi rentouttaa? Nyt ei tullut äänähdystäkään, joten siinäkin mielessä onnistuminen.

Merkki-treeniä ohjatussa jatkettiin. Katsoi tiukasti kapuloiden vientiä, mutta meni siitä huolimatta hienosti merkille, jee! Treenattiin myös pikkasen seuruuta ja stoppeja, kun Una teki. Ei häiriiintynyt yhtään, vaikka tarkoituksella tein vaikeista kulmista.


2 kommenttia:

  1. Hiusten siirtely juuri ennen kaukovaihtojen alkua voisi myös olla aika cool :D

    Olen antanut Paavon tehdä kisasiirtymiset ihan vapaasti nyt voittajassa ja meillä se on toiminut, en tiedä katsotaanko sitä EVL:ssä hyvällä, vai pitäisikö mennä sotilaallisesti, mutta Paavon paketti pysyy paremmin kasassa kun saa hetkeksi höllätä. Avoimessa kokeilin myös niin että kehuin ihan hillitysti, enkä vapauttanut missään liikkeiden väleissä vaan vasta lopuksi, sekin tuntui toimivan mutta koen kivaksi ton vapautuksen. Ehkä niitä siirtymisiäkin pitäisi alkaa treenaamaan :D

    VastaaPoista
  2. Kuinkahan monta liikettä pystyisien hiusten sukimisella nollaamaan? ;D

    Meilläkin sujui liikkeiden välit vielä ekaan evl-kokeeseen asti vapaamuotoisemmalla yhdessä käskyllä & kehuista otti muutaman pompun. Viimeksi sitten vastasi kehuihin sanomalla väyväy. Muutenkinn sillä vähän mopo keuli... Nyt sitten on vähän muokattu & testailtu erillaisia tapoja vireen hallintaan. Vielä kun pääsisi kokeisiin testamaan, miten treeni on purrut.

    VastaaPoista