11 joulukuuta 2012

Viikonloppuna kävin messarissa katsomassa suomalaisten murskavoittoa tokon pm-kisoissa. Tuli myös muutamia ajatuksia treenisuunnitelmaan. Pakko oli myös kotona kokeilla treenata muutama juttu, jotka jäi mietittytämään.
Minnekään kauas en ole raahautunut treenamaan vaan treenit on olleet ihan kotipihassa ja lauantaina käytiin palauttelemassa Ruskolla yhden koulun pihassa. Kenttä oli jo  jäädytetty. Siellä kyllä oli lappu, että asiaton oleskelu kielletty. Mutta me tehtiin ihan asialliset kymmenen minsan treenit. Selostin jo treenien kulut treenipäivikseen, mutta tänne pistän taas ajatuksia, mitä pitää treenata.

-Ohjatun luovutusasento. Vasurilta helpompi, mutta oikealta jää helposti vinoon.Helposti saa toistoja, kun tekee kiertojen kautta.
-Luoksetulon stoppi ja loppuosa. Stopit on aika kivoja, mutta nyt on taas alkanut pomputtaa ennakoimisia. Loppuosa on ollut kohtuullisen hyvä, mutta taidan ottaaa sen suoraan sivulle jatkossa. Tulee kovempaa eikä himmaile turhaan.Täytyy vaan muistaa pk:ta varten ylläpitää hyviä eteentuloja.
-Zetari. Nyt täytyy alkaa puuttumaan  siihen lievään keulimiseen, koska se ilmeisesti myös tarkoittaa,ettei ole kuulolaite päällä ja asennot arvotaan. Sitten kun lähtee seuramaan hallitummin, niin asennotkin sujuu.Onpas yllättävää..
-Paikalla makuu. Enemmän vieraita paikkoja ja sitä liikkurista irti ottamista.
-Tunnarista en nyt osaa olla huolissani, vaikka sieltä nollaa nyt on tullutkin.Otetaan nyt vähän kulahtaneempiakin kapuloita käyttöön, mutta homeisia en kyllä ala treenata yhden kerran takia.

Hei, mul on pomppu-fiilis!
Jännitystä en ole parissa viime kokeissa saanut aikaiseksi syystä tai toisesta. Jännitystä sitten haettiin ilmoittamalla Rotta hakemaan kokemusta karsintakokeisiin Lempäälään. Katsotaan mahdutaanko näillä räpellys-tuloksilla mukaan vai ei.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti