01 heinäkuuta 2011

Keskelläkin viikkoa, treenaten :D

Keskiviikkona kotosalla:
Aamutreeneissä aloitettiin helpoilla kommeilla. Iltatreenien kommit olivatkin sitten vaikeammista suunnista. Kommeista puhuttaessa tarkoitan siis luoksetulon eteentuloa. Näiden seuruuta aamulla ja illalla, päätin nyt ottaa liikkeen aloitukseen vihjeen. Molemmat treenit lopetettiin kiusaamishäiriöhin paikalla makuussa. Iltareenien keskellä oli vähän levottoman oloiset kaukot.

Torstaina nukuttiin tosi pitkät päikkärit. Pientä univelkaa kenties kertynyt? Aamulenkin jälkeen koko poppoo pääsi erikoisluvalla nukkumaan viekkuun. Päikkäreiden jälkeen jaksoi taas treenata. Muut teki paikalla olon sillä välin, kun Routa treenasi seuruuta(loistavaa!) ja jääviä. Hienosti korjasi itse,meinasi sekoittaa istumisen ja maahanmenon. Seisomista helpotin, kun se näytti vaativan tänään peruuttamista. Näiden lisäksi sivulla maahanmenoja. Teemana viimeisessä vauhti ja tosiaankin sitä saa, mitä tilaa. :)

Illalla ajeltiin Kupittaalle, niin myöhässä,että "viralliset" häiriötreenit oli kai jo treenattu, mutta ei me silti ilman häiriötä jääty.  Tahvon kanssa vaan ihan lyhyesti jäävän asentojen pysymiset ja merkki-treeniä. Routakin sai aloittaa merkillä, joka olikin tosi hyvä ja täsmällinen. :) Sen sijaan seuruuta jouduin helpottamaan, koska otti niin paljon häiriötä kumeasta vahtihaukusta(ne kaikki muut jalkapallofanit, frisbeet ja "treenikentän" yli juoksevat lapset oli ihan liian helppoja häiriötä. Teinikoirat... ) Pari kommia lyhyeltä matkalta. Väliin muutama puunkierto ja lopetettiin luoksetuloon, kun tassua alkoi helle jo painaa.
Illalla ruokakuppia ennen oli pakko tehdä seuruuta tossa etupihalla ja sepä menikin hyvin. Häiriötä aiheutti vain kissa, mutta hyvä treeni joka tapauksessa! Ruutu sai tänään toimia ruokinta-alustana ja hyvin toimikin!

Tässä vielä tilannekuva Roun kolmannesta paimennuskerrasta.Ollaan siellä huisin pelottavalla isommalla laitumella. Ihme ja kumma, siellä tuli luottoa tuohon pienen paimenelikkoon. <3 Kuva kaapattu Sannan blogista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti