20 heinäkuuta 2011

Pois menee lampaat

Kuten otsikosta voi päätellä, Routa on rentoutunut mökkiviikonloppuna mietiskellen treenejä. Kolmannella kurssikerralla lähti oikein mukavasti ajamaan lampaita poispäin. Ei tartte äiteen hävetä. ;) Sain rauhallisesti kuljeskella takana liina löysänä ja pikku rakkinen tottelee maahan-käskyäkin. Tälläinen tänään, huomisesta ei tietoa. Nopeasti tuntuu menevän kehitys alkuvaiheessa.

Viikon ekat tokot oli kotipihailua. Ollaan treenattu niin paljon jäävien nopeita stoppeja, joten tänään oli vuorossa pysymistä. Ståssa pitää huomioida enemmän pään kääntelyä(treenataan, treenataan. :) ), mutta muuten onnistuneet treenit.
Tiistain tokotukset tehtiin yliopiston nurkilla. Tahvokin pääsi mukaan. Ohjattu meni vähän läskiksi,meni enemmän nenätyöskentelyksi. Varmasti kolmeen kertaan juoksi kapulan yli ennen kuin löytyi. Kaukot ja merkki luoksetulo-yhdistelmä meni ihan superisti.
Roudalla oli vaikeuksia hahmottaa, että oikeasti puu pitää kiertää.  Kotonahan se kiertää kalliota tai pihatuolia. Mutta ainakin se irtoo, sen verran holtitonta etsiskely oli. Luoksetulossa pitää nyt muistaa auttaa, jos siis haluan säästellä polvilumpioitani. Jäävät meni ihan superisti, tehtiin ne illalla vielä melkein seuruussa(ilman käskyä, mutta Rou seurasi siitä huolimatta). Näiden lisäksi noutoa ja seuruuta. Jälkimmäistä hyvin lyhyesti ja ensinmäistä käskytysellä.

Pennun kasvun kehitystä on taas päivitelty sivuille. Hurjat viisitoista kiloa on mennyt rikki, mennyt siis kaikista kokosuunnista staffien ohi.

1 kommentti:

  1. Äitee on ylpeä! Äitin tyttö <3

    Vaan onpas Routa kasvanut viimeaikoina ihan tosissaan :o On tuossa blogin otsikkokuvassakin jo niiiiiiiiin aikuisen näköinen ja nuo mitata.... sehän on Hipardin kokoinen jo. No, niin no, 9kk niin kyllähän varsinkin narttukoira alkaa olla aikuismitoissaan - tuntuu vaan niin hurjalta kun on tottunut tuohon Nääpiö Näpiin (en varmaan ikinä pysty mieltämään sitä aikuiseksi tuon koon takia) Kotimittauksella "huikeat" 47 cm ja painoa muutama viikko sitten peräti 10,7... et ihme sitten että mä miellän sen edelleen ihan "vauvaksi" vaikka oikeasti on "jo" 9kk

    VastaaPoista