01 syyskuuta 2011

Maanantai vietettiin edelleen Raumalla ja aamutreenit suuntautuivat Lähdepellolle. Ensin piti häätää labbis pois pyörimästä auton ympäriltä. Rauman seudulla ollaan törmätty irtonaisiin noutajiin yhden viikonlopun saldoksi ihan tarpeeksi. Mökillä nimittäin saimme lenkkiseuraksi hetkeksi kultaisennoutajan.  Oivan juoksuilla lienee vaikutusta.

Routa oli kivassa vireessä ja ei ollut uudesta paikasta moksiskaan. Seuruu tuntui nyt kertakaikkisen hyvältä. Toisena liikkeenä oli merkkiä. Olisi pitänyt tyytyä ekaan hienoon toistoon, mutta piti palkata vielä vauhdista, mutta mitä tekee piski? No peruuttaa merkin taakse. Tämä mielenliike onneksi korjattiin muutamalla toistolla. Viimeisenä treenattavana jäävistä arvottiin seisominen. Yksi suorapalkka ja sen jälkeen melkein loppuun asti. Tämä hyvä! Lopuksi sitten leikittiin.

Päivätokoiluihin pääsi Tahvokin mukaan. Routa sai kaksi settiä tokoa. Ekassa seuruuta, luoksetuloa ja metallinoutoa sekä hyppyä.Metalli oli vähän hukassa, muuta huomautettavaa ei löytynyt. Kakkossetissä sai kiivetä loivan aan, juosta ruutuun ja tehdä luoksetulon stoppeja. Maahanmenoissa kaipasi nyt apuja, mutta muuten meni ihan kivasti. Tahvolle hyppynouto, kaket ja ruutu. Luovutusasennossa parantamisen varaa ja ruutuun kaarsi hassusti. Mutta muuten meillä oli selvästi hyvä päivä.

Illalla vielä käytiin kuljettelemassa Routavaaran kanssa lampaita. Ja Routavaara oli kuulolla. Siirtelyäkin kesti tosi hyvin. Hämmästyttävää.

Näiden treenien jälkeen ei olla sitten tehtykkään mitään. Emäntä on maannut peiton alla kuumeessa. Elämä voittaa kuitenkin ja viikonloppuna palataan taas treenien makuun. Perjantaina luvassa toko-treenit ja lauantaina Christan koulutus. Mieli vetää jäljellekin, joten toivottavasti sinne päästään viimeistään sunnuntaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti