03 syyskuuta 2011

Tokoo, tokoo

Perjantain tokoilut siirtyivät iltahämärään.
-Seuruuta ja kontaktia. Viereisellä kentällä haukkuvia koiria. Seuruu näytti hyvältä. Pari pätkää pallo taskussa ja pallo kainalossa. Pelkkää suoraa, mutta häiriönä lisäksi liikkurin käskytys.
-Ruutua näyttöruutuna. Eka pysäytyskäsky aivan liian myöhään,pyörähti yli. Toistolla hyvä ja oikeaan kohtaan. Tätä jatketaan leluruutujen rinnalla.
-Kaukoja. Namien testausta. Kuivatut mahapalat maistui ainakin tässä tilanteessa. :) Suhteellisen nättiä, istumiset hieman vajaita ja siitä helposti tarjoaa myös maahanmenoja.
-Luoksetuloa. Selvällä avulla eteen. Nätisti ja kootusti kymmenen metrin matkalta.
-Loppuun paikalla olo törppöjen keräilyn ajaksi. Vilkuili äänien suuntaan, muuten hyvä asenne ja asento.


Lauantai vietettiin Christan opissa. Tykkäsin kovasti ja treeni-into kasvoi taas potensiin tuhat. Onneksi tuli kirjattua muistiinpanoja, muuten olisin jo huomiseen mennessä unohtanut puolet.

Jostain syystä, oli  ne sitten kesäiset, syksyiset tai keväiset tokokurssitukset, aina mulla palaa nenänpää. Talvella en ole seisoskellut ulkokentän laidalla useampaa tuntia, ehkä nahka palaisi silloinkin. Mukavia ja antoisia tokopäivät silti ovat.



Treenit tehtiin kahdessa osassa. Ja kuten totuttua, suurin osa ajasta meni "terapiaan".
-Kaukot. Tein läheltä ja näytin kaikki vaihdot. Paino voisi olla vieläkin enemmän takana, joten eikun jumppailemaan. Maasta istumisessa pitää olla tarkka kriteerin kanssa, muistaa vaatia ryhdikäs asento. Istu-seisossa pitää tulevaisuudessa kiinnittää huomiota myös siihen,ettei koira veny liian pitkälle.Tähän sain myös konkretiaa, miten sitä mun rekkua kannattaa auttaa ja miten näen ne jalat samalla. Muuta ei ekassa setissä ehdittykään tekemään.



Toisessa osiossa aloitin seuruulla. Aluksi oli hirvee mouho sivulle tullessa, mutta skarppasi. Ilmeisesti näytti hyvältä ja itselläkin olo alkaa olla pikku hiljaa tämän suhteen varmempi. Hyviä vinkkejä saatiin pepan käyttöön. Viimeisenä halusin katsoa näyttöruudun ja Routa tämän jo osti hyvin. 
 

 Kaikki kuvat jälleen © Sirpa Saari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti